Holms Heagård för dig som vill hyra en stuga

Holms Heagård är en charmig, röd stuga på landet. Den är 120 kvm stor, har plats för 4 – 5 personer och har en privat, stor trädgård med grillplats och utemöbler.

 

Stugan består av ett kombinerat sovrum/allrum med TV och soffor på nedre plan. Ytterligare ett sovrum med en liten balkong finns på övre plan. Dessutom ett fullt utrustat kök samt wc/dusch. I en stor och öppen trädgård finns grill och utemöbler.

 

Stugan uthyrs veckovis med ankomst och avresa lördag. Utanför sommarsäsongen går det bra att hyra under kortare perioder, dock minst tre dagar.

 

Ankomst kl.16.00 och avresa kl. 11.00.

 

Självhushåll. I hyran ingår el, sänglinne & handdukar, samt slutstädning. Det är rökfritt inomhus och inte tillåtet att ta med husdjur. Här finns ingen internetuppkoppling.

 

Utbudet av aktiviteter i området är stort, med endast 10 minuter till Halmstad och 45 minuter till Gekås i Ullared. Tylösand med sol, hav och härliga sandstränder når vi på 20 minuter. Eller varför inte utforska omgivningarna till fots eller på cykel. Vackra vandringsleder finns i Holm, Kvibille och i Slättåkra bygden. Holms golfbana ligger 3,6 km från Holms Heagård.

 

 

Nedan kan du se ledig kapacitet och boka direkt via "boka knappen" som drivs av booking.com

Att Göra

Varmt välkommen till oss på Stakaberg!

Translate with: