Stakaberg NY 1

Om oss

Vi som driver Stakaberg heter Rolf Andersson och Ann-Christine Karlsson. Vi har båda växt upp i lantbrukarhem och numera driver vi våra respektive föräldragårdar i ett gemensamt företag. På Stakaberg är "det naturliga och personliga" våra ledord.

 

Vi är därför måna om att någon av oss alltid finns tillhands. Oavsett om det rör sig om att göra i ordning frukosten, eller något annat praktiskt arrangemang. Vi har inte strävat efter att skapa en stor konferensanläggning, utan istället behålla det lantligt genuina. Vi vill kunna förmedla en känsla av lugn och ro. Där vi tror att både gårdens karaktär och den lantliga miljön hjälper till.

Gårdsvillan på Stakaberg, gjordes om till korttidsboende för turism och resanden i början av 2001. Här finns totalt fyra rum, badrum och sällskapsrum med tv.
 

Stallet byggdes i början av 1960-talet och har tidigare nyttjats för får, höns, hästar och vedförråd.

Under 2004 byggdes Stallet om och rymmer nu fyra dubbelrum, med separat ingång och alla med wc/dusch. Här bor ni i Spiltan, Hönshuset, Kvarnen eller i Veboa.

I början av 2010 invigdes ett helt nytt konferensrum – en nybyggd del i anslutning till den gamla stallbyggnaden. Här finns plats för grupper om 7 till 25 personer.

Vi hoppas att Du ska njuta av din vistelse på Stakaberg och att Du finner vila, avkoppling och arbetsro.

Varmt välkomna!

Ann-Christine & Rolf

loading...

Hört från kund

"Vilken pärla!! Ett riktigt smultronställe.Fina fräscha rum,sköna sängar,härlig frukost - allt var så perfekt. Vi återkommer nästa sommar !!" / Anitha i Sandviken

Translate with: