Stakaberg NY 1

På söndag 10 maj är det åter igen dags för Turista Hemma-dagen.
Vi har öppet mellan kl. 11:00 - 17:00
Ni har då möjlighet att titta på våra lokaler och vi bjuder på kaffe med dopp.

Vägbeskrivning

Hoppas vi ses då!

Välkomna!

 

 

Läs hela inlägget »

Vi önskar Er en underbar Påskhelg - Njut av våren och skön ledighet med god mat och trevlig samvaro!
Varmt välkomna att besöka Stakaberg i vår och sommar!

Ann-Christine & Rolf

 

 

Läs hela inlägget »

Efter en ganska mild och omväxlande vinterperiod, börjar väl förhoppningarna spira inom oss alla! Det är ”vår i luften” och lökväxterna tittar fram, dagarna blir längre och fåglarna har börjat kvittra igen.

Halmstad har länge varit ett populärt golfresmål, med många fina golfanläggningar av hög klass. Holms GK är en av dem - bor du på Stakaberg kan man faktiskt skymta golfbanan vid skogsranden, det tar några få minuter med bil. Här väntar härliga golfupplevelser i vacker natur.

Så med våren i sikte – tid att planera för vårens golfresa! Stakaberg erbjuder boende i vacker, naturnära miljö. Koppla av i trädgården efter avslutad golfrunda med en fika eller något svalt att dricka.

Åker ni med familjen eller vännerna och är en grupp om minst 12 personer, kan ni boka vårt golfpaket, som innebär övernattning med frukost och hembakt bröd, middag och greenfee på valfri bana.

Välkommen att kontakta oss för mer information och prisuppgift!

Läs hela inlägget »
”Njut” av en lugn konferens i gårdsatmosfär - Stakaberg erbjuder arbetsro i en perfekt och annorlunda miljö - endast en mil från Halmstad, mittemellan Göteborg och Malmö, ca två minuter från avfarten från E6.

I det gamla stallet finns konferensrum för ca 25 personer. Är man en mindre grupp finns mötesrum för åtta resp. tio personer.

Boka vårens konferens på Stakaberg - med personlig service, hemlagat och hembakat tar vi med glädje hand om Din konferens!

Varmt välkomna!

 

Läs hela inlägget »
Etiketter: 2015
Tack för alla trevliga besök och möten under året!

Nu tar vi hand om årets sista dagar och ser med glädje fram emot nästa år. Hoppas vi ses igen då!


Gott Nytt År!

 

Läs hela inlägget »

Julen närmar sig med allt vad det innebär av förberedelser. Passa på att julhandla i ett julpyntat Halmstad, njut av musik, julbord, marknader och mycket annat.

Boka två nätter på Stakaberg och få 25 % rabatt (gäller fredag - söndag ve. 48 - 50).

Bo lugnt och skönt i gårdsmiljö. Njut av en god frukost med hembakt bröd. Därefter är Du redo att ta dig an dagen!

Bra bussförbindelser med Halmstad och Falkenberg, 100 m från gården.

Välkomna!

Läs hela inlägget »
Etiketter: jul
Boka höstens konferens på Stakaberg i lantlig miljö. Personliga och kreativa möten!

Konferensrum i det gamla Stallet rymmer ca 25 personer, i Gårdshuset har vi mötesrum för 6 – 10 personer.

Vi serverar hemlagad husmanskost och hembakt.

Välkommen att boka din konferens här

 
Läs hela inlägget »

Tack alla ni trevliga gäster, som besökte oss på Stakaberg i sommar!

Det blev härliga och intensiva sommardagar och vi hoppas att ni hade det bra hos oss. En riktigt trevlig sommar tyckte vi!
Ni som inte hade vägarna förbi i sommar är naturligtvis välkomna till Stakaberg och Halland vid något annat tillfälle.  Nu ser vi fram emot en härlig sensommar och höst med vackra, sköna dagar och kvällar med förtrollande dimmor. Passa på att förlänga sommaren med en liten minisemester – vardag eller weekend – det finns mycket att utforska i Halmstad med omnejd. Eller kanske sommarens sista dopp..  Bo lugnt och bekvämt på Gårdshotellet eller i Gårdshusets B&B.

 

Läs hela inlägget »

På onsdag 16 juli, 2014 ges en ny möjlighet till rundflygning med helikopter. Varje flygtur tar ca fem minuter och utgår från Stakaberg. Vi flyger över Holm med omnejd. Pris: 250 kronor/person, vilket betalas direkt till företaget som flyger -  HeliAir Sweden AB. 
Tid: 20.00

Välkomna!

Läs hela inlägget »
Sommar, sol och semester! Sköna, lediga dagar – sov med öppet fönster och vakna till fågelkvitter, sätt på kaffet och ät din frukost på förstu-kvisten. Visst är det något speciellt med den där första lediga semesterdagen?

Letar ni semesterboende på västkusten i sommar? Välkommen hit!

Strax norr om Halmstad och med endast 15 minuter till Tylösand finns Holms Heagård – en charmig stuga på landet. Här ryms 4 – 5 personer och ni får en perfekt utgångspunkt för bad och utflykter, shopping, naturupplevelser, golf mm. Lek och spel i trädgården och kanske avsluta dagen med korvgrillning i solnedgången.

Hyr stugan veckovis eller för minst tre dagar – välkommen att kontakta oss.
Läs hela inlägget »
Etiketter: semesterboende

Translate with:

* klicka på bilderna om du vill se dem i större format